ISO Groep: hoe kun je slimmer werken?

Magazines | Vallei Business nummer 3 2024

Steeds meer bedrijven vragen zich af: “Hoe kun je slimmer werken?” Het antwoord ligt vaak in het automatiseren van repetitieve taken en processen, waardoor je kostbare tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt. Een populaire tool die hierbij helpt, is Power Automate van Microsoft 365. Cornelis van Tuijl, Manager IT van ISO Groep, deelt zijn inzichten.

Cornelis van Tuijl van ISO Groep, vertelt: “Wij zien dat steeds meer bedrijven nadenken over het slimmer maken van processen. Met behulp van Power Automate kunnen bedrijfsprocessen en repeterend werk eenvoudig geautomatiseerd worden. Hierdoor kan personeel zich richten op belangrijkere taken die creativiteit en interactie vereisen.”

Apps en automatiseringen
Apps en automatiseringen binnen het Power Automate platform van Microsoft bieden oplossingen voor uiteenlopende taken zoals het archiveren van bestanden, verwerken van e-mails, en genereren van standaard documenten. Door deze handelingen te automatiseren, kunnen bedrijven niet alleen tijd besparen, maar ook de kans op fouten verminderen. Daarnaast maakt Power Automate het mogelijk om gegevens te verwerken met behulp van kunstmatige intelligentie, waardoor bedrijven betere beslissingen kunnen nemen.

DeclaratieApp
Van Tuijl legt uit dat de integratie van Power Automate binnen Microsoft 365 een naadloze ervaring biedt. "Door de krachtige koppelingen met andere Microsoft-producten zoals Outlook, SharePoint en Teams, kunnen bedrijven echt een samenwerkende en efficiënte werkomgeving creëren. Daarnaast kunnen wij koppelen met veel softwarepakketten, bijvoorbeeld om inkooporders aan te maken of mutaties uit te voeren. Een mooi voorbeeld van een slimme tool gemaakt met behulp van Power Automate is de DeclatatieApp die we pas ontwikkeld hebben."

Geen rondslingerende bonnen
Voor wie last heeft van rondslingerende bonnetje en omslachtige systemen, biedt de DeclaratieApp uitkomst. Hiermee hou je orde in je documenten chaos en krijg je meer gedaan. De app helpt bedrijven met het digitaliseren, classificeren en verwerken van documenten. Bonnen, facturen, contracten en meer. Van Tuijl: “In drie klikken dien je declaraties in via mobiel of pc. De status van alle ingediende declaraties zie je in je persoonlijke dashboard. Leidinggevenden krijgen een seintje om de declaratie goed te keuren en daarna kan de bon verder het proces in.”

Kortom, door goed te kijken naar het slimmer maken van processen en te investeren in automatiseringstools zoals Power Automate, kunnen bedrijven niet alleen efficiënter werken, maar ook een meer dynamische werkplek creëren. De consultants van ISO Groep hebben hun agenda speciaal opengezet voor lezers die interesse hebben apps en automations. 

AfspraakAppsAutomations@isogroep.nl/" rel="nofollow" target="_blank">Plan direct een afspraak.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by