Efficiënt en betaalbaar: de BergTopper benadering van recruitment voor het mkb

Magazines | Vallei Business nummer 2 2024

In de competitieve arbeidsmarkt van vandaag is het vinden van het juiste talent essentieel voor het succes van elke organisatie, ongeacht de omvang. Voor veel kleine en middelgrote bedrijven (mkb) kan het echter een uitdaging zijn om de middelen te vinden voor effectieve recruitmentprocessen. Traditionele methoden van gerenommeerde aanbieders kunnen kostbaar en tijdrovend zijn, waardoor velen in het mkb zich buitenspel voelen staan als het gaat om het aantrekken van hoogwaardige kandidaten. BergTopper is van mening dat dat anders kan. Daarom is er een betaalbare en efficiënte oplossing ontwikkeld die het mkb in staat stelt om op gelijke voet te concurreren als het gaat om het aantrekken van talent.

Snelheid en automatisering
Door slim gebruik te maken van moderne technologieën zoals LinkedIn en geavanceerde zoekprogramma's, kan snel een eerste selectie worden gemaakt uit een pool van potentiële kandidaten.

Focus op Kwaliteit
Vervolgens komt het aan op kwaliteit. Middels een grondige analyse en assessment wordt bekeken of de geselecteerde kandidaten niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook passen bij de cultuur en behoeften van het bedrijf.

Maatwerk op maat werkt
Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, daarom verdient ieder bedrijf een maatwerk aanpak. Of het nu gaat om het ontwikkelen van aangepaste tests of het samenstellen van assessments op basis van specifieke vereisten. En of het gaat om één functie voor een klein belastingkantoor of om verschillende functies binnen een investeringsmaatschappij, zoals een legal accountmanager, financieel adviseur en een officemanager. Door de korte lijnen en flexibiliteit, kan er snel geschakeld worden en indien nodig profielen worden aangepast.

Kortom: kostenefficiënt en toegankelijk voor het mkb
Op basis van jarenlange ervaring als recruiter bij een klein kantoor (70 fte) weet ik dat de wens voor goed personeel en inhuren van (dure) recruiters spanning kan opleveren.  Maar het vinden van het juiste talent hoeft geen overweldigende en kostbare taak te zijn. Sterker nog hoogwaardige recruitmentdiensten kunnen heel goed voor een substantieel lager tarief worden uitgevoerd dan die traditionele bureaus in rekening brengen.

Met mijn expertise op het gebied van recruitment én coaching kan ik ook uw bedrijf helpen bij het vinden van duurzaam talent. Mensen die ECHT passen bij uw organisatie.  

Interesse?
Neem vooral contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden.

Alain van den Berg
www.bergtopper.nl

 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by