Column Toppaarden Coaching: wie ben ik?

Magazines | Vallei Business nummer 4 2024

Wie ben ik?

Dat is een interessante vraag waar slechts enkelen direct antwoord op hebben. Zelfs ik moet erover nadenken, hoewel ik meestal heel goed weet wie ik ben en waar ik voor sta.

Laat me een korte schets van mijn leven geven:
Ik heb op een middelbare school gewerkt en nu run ik een eigen praktijk als paardencoach. Dit jaar word ik psychosociaal therapeut, waardoor ik iedereen met een hulpvraag kan ondersteunen.

Ik heb in het buitenland gewoond, was lange tijd een alleenstaande ouder, vond opnieuw de liefde en die werd bekroond door nog twee keer moeder te mogen worden. Mijn kinderen groeien op in vrijheid, omringd door koeien en paarden. Mijn dromen zijn uitgekomen, ondanks dat ik ook zeer donkere tijden heb meegemaakt waarin dit alles onmogelijk leek.

Hier zijn nog een paar uitspraken die mij typeren, om het beeld compleet te maken.

  • Alles mag er zijn.
  • Er is geen goed of fout; het is zoals het is.
  • Mislukken bestaat niet; alles is een leerervaring.
  • Elke uitdaging vereist een holistische benadering; het is niet simpelweg zwart of wit.
  • Ieder individu is uniek en vereist een eigen vorm van begeleiding en interactie.
  • In mijn praktijk richten we ons op slechts één doel: jouw persoonlijke ontwikkeling.


Was het hard werken om hier te komen? Ja! Zou ik het hebben willen missen? Nee, absoluut niet. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben.

Nu hoop ik anderen te inspireren en hen met behulp van mijn paarden en de kennis die ik bezit te helpen groeien en bloeien.

Mijn vraag aan jou is: weet jij al wie je bent?

Als je nog worstelt met die vraag, nodig ik je graag uit om samen met mij en de paarden op een prachtige plek te beginnen aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het maakt niet uit welke rol je speelt in het bedrijfsleven, of je tussen twee banen in zit, of dat je huisvader of -moeder bent; iedereen is welkom!
 
Julia Voskuilen-van Kooijk
Coach & CREF behandelaar
www.toppaardencoaching.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by