Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024

Magazines | Vallei Business nummer 4 2024

Op 16 oktober staat de Mauritskazerne in Ede in het teken van innovatie tijdens de feestelijke uitreiking van de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024.

Dit evenement zet baanbrekende innovaties en de ondernemers achter deze successen in de schijnwerpers. De avond biedt niet alleen een podium voor innovatieve bedrijven, maar ook volop inspiratie en kansen voor nieuwe ontmoetingen. Dit jaar wordt de prijs uitgereikt in drie categorieën: Agrifood, Maakindustrie en ICT.
 
Nominaties bekend
De afgelopen maanden zijn meer dan 30 innovaties aangemeld voor de Innovatieprijs. Begin september heeft de voordrachtscommissie, bestaande uit leden van bedrijvenkringen en accountmanagers van de regiogemeenten, een selectie gemaakt van vijf kanshebbers per categorie. De jury, onder leiding van Kristel Jansen (VPVA Notarissen) gaat nu aan de slag met deze shortlist. De juryleden bezoeken de geselecteerde bedrijven om de innovaties beter te leren kennen, waarna zij drie genomineerden per categorie kiezen. Deze worden eind september bekendgemaakt. De juryleden zijn Kristel Jansen (juryvoorzitter, VPVA Notarissen), Maud Hulshof (Regio Foodvalley), Henk Kievit (ICT Valley), Sina Salim (RCT Gelderland), Wim Werkman (FOV), Marcel Wijnen (Rabobank) en Rien Komen (Living Lab Regio Foodvalley).

Publieksprijs
Ook het publiek krijgt een stem in de week voor de uitreiking. Van 7 tot 15 oktober 2024 kan je via de website je favoriete innovatie naar de overwinning helpen voor de publieksprijs.
 
Programma
Het programma van de avond begint om 19:30 uur met een inloop, gevolgd door een speciaal welkom, de uitreiking van de Young Talent Award en een inspirerende keynote van Nicolaas Vles, CEO van NIZO. Daarna worden de Innovatieprijzen uitgereikt in de categorieën Agrifood, Maakindustrie en ICT. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel om 22:00 uur.

Toegang tot de uitreiking is gratis. Meld je nu aan via https://www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl/ik-wil-erbij-zijn.
 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by