Artikel

08-10-2024 16:21

De Praatkast gaat LIVE!: Podcastproducties met gesprekken die er toe doen

De Praatkast lanceert op vrijdag 11 oktober een pilot waarbij onze podcasts live worden opgenomen in het iconische Hotel de Wereld in Wageningen.

De opnames, die plaatsvinden tussen 15.00 en 18.00 uur, vormen bij succes de aftrap van een wekelijkse reeks die zich richt op actualiteiten, boeiende gesprekken en prikkelende interviews.

Tijdens deze speciale eerste editie zullen onder meer prominenten zoals Henk Krol, weerman Reinier van den Berg, journalist Charles Groenhuijsen, historicus Han van der Horst en presentatoren Karin HosmusJohn T. KnieriemRuben van Haften en Victor Chevallier live aanwezig zijn om het gesprek aan te gaan over actuele en maatschappelijk relevante thema’s.

Daarnaast wordt de middag opgeluisterd met satire en cabaret van Tomesh Beumken en Harry Hol, die zorgen voor een flinke dosis humor en scherpzinnige observaties.

Met deze live opnames wil De Praatkast een platform bieden voor diepgang en interactie, in een sfeer die aansluit bij de ontspannen setting van de vrijdagmiddagborrel. Het publiek is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en mee te genieten van de gesprekken met inspirerende gasten.

Datum: 11 oktober 2024
Tijd: 15.00 – 18.00 uur
Locatie: Hotel de Wereld, Wageningen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by